Υφυπουργείο Τουρισμού

Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο Σάββας Περδίος γεννήθηκε το 1981 στη Λευκωσία.
Είναι ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 2 Ιανουαρίου 2019.
Σπούδασε Οικονομικά και Λογιστική στο Πανεπιστήμιο του Warwick και Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων (BA, 2004-2008) στο École Hôteliere de Lausanne.
O Κύριος Περδίος θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

Η καριέρα του στον Τομέα της Φιλοξενίας ξεκίνησε στην πολύ νεαρή ηλικία των 15 ετών καθώς εργάστηκε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε θέσεις όπως κουζίνα , συντήρηση , εστιατόριο, διοργάνωση δεξιώσεων, οροφοκομία και υποδοχή.
Κατά την περίοδο 2008-2010, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ο κύριος Περδίος εργάστηκε σε διεθνούς εμβέλειας εταιρίες όπως η Design Hotels στην Μύκονο και η Kempinski Hotels στην Ελβετία.

Από τον Ιανουάριο 2010 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 εργάστηκε στη Louis Hotels από την θέση του Quality and Brand Manager. Το πόστο περιλάμβανε τη δημιουργία, εφαρμογή και διατήρηση λειτουργικών προτύπων σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εταιρίας (25 ξενοδοχειακές μονάδες και μεγάλο αριθμό εστιατορίων). Επιπλέον ήταν υπεύθυνος για θέματα branding και reputation management.

Μετά από 8 χρόνια σε αυτή την θέση ο κύριος Περδίος προάχθηκε στη θέση του Chief Operating Officer , την οποία κατείχε μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου .
Έχει άπταιστη γνώση της Αγγλικής , Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας.

Share